Goedemorgen mensen,

Weer even een blogje van mij. Wat een week heb ik gehad zeg. We hebben nog meer lessen gehad en we hebben elkaar beter leren kennen.

De zaterdag na mijn vorige blog zijn ik en een paar meiden de stad in gegaan, Downtown Los Angeles. Wat een bizarre dag! Het was echt by far de gekste dag die ik heb gehad in een hele lange tijd. ‘s Ochtends waren we van plan om met de bus te gaan (die reis zou overigens wel 2 uur duren). Dus wij kwamen netjes op tijd bij de bushalte aan. Na een uur wachten waren we nog steeds “netjes op tijd”… 🤣 Het bleek dus dat het openbaar vervoer in Los Angeles echt niet goed geregeld is, dus uiteindelijk maar een uber geregeld. Toen kwamen we aan in Los Angeles en daar maakten we vrienden op straat, gingen we shoppen, waren we doodsbang in de metro omdat er een vrouw met een mes stond te zwaaien en hebben we Santa Monica Pier gezien in de avond. Wat een dag 😂

Het thema van week 2 was Gods stem verstaan. Dit was echt heel interessant en ook weer best informatief. De spreker van de week was helaas ziek na de eerste dag (later bleek dat ze eigenlijk zwanger is dus vandaar) dus haar lessen werden gegeven door een van onze DTS leiders, Christie, die het overigens ook heel goed heeft gedaan. We begonnen hier ook allemaal een beetje ons plekje te vinden in het ritme van de school. (Bijna) elke ochtend als class om 10:00 begint maakten ik en Emma een zak popcorn (nu is de popcorn er niet meer). Het was geweldig. Iedere maandag en woensdag ben ik nanny voor Samuel, het kindje van onze DTS leiders. Als je mij volgt op instagram (@saradeboer) zal je zeker wat

van hem voorbij zien komen!

De maandag erna hebben ze de outreach locaties onthuld!! Ik ga naar Mexico en Kenia. We hebben een hele leuke groep en leuke leiders. In Mexico gaan we naar de stichting Casa de Luz. In Kenia gaan we naar Dare to Dream. Dit zijn beide organisaties die opkomen voor wezen en gebroken families. Leuk feitje: de persoon waar we heen gaan in Kenia (Bob de Groot) is Nederlands! Ook qua kosten voor de outreach heb ik bijna alles al. Ik moet nog zo’n €500, dus als jullie nog wat willen geven zijn jullie zeker welkom :). We gaan op 28/29 maart naar Mexico toe, en op 30 mei zijn we weer op de base voor de laatste week.

En nu is week 3 alweer bijna voorbij. Deze week was het thema: Het vaderhart van God, en jongenssss het is heftig! Onze DTS leider Javier leidt deze week en hij doet het super goed, maar we gaan wel met zijn allen door een emotionele gehaktmolen. Bizar hoeveel God spreekt en wat hij allemaal naar boven brengt in deze tijd. En ook bizar hoe snel de tijd vliegt! Het voelt echt alsof er al 5 maanden voorbij zijn. Ik heb gister trouwens ook stroopwafels gekocht. Was zeer nodig.

Nou, dat was het weer voor vandaag. Als jullie meer willen weten of vragen hebben weten jullie me te vinden 🙂. Heb een goeie dag allemaal & ik spreek jullie laterrrr

Ik en een enorme slushpuppy en de boys van de base

Mijn outreach team
Me & the girlsss

2 dacht op & ldquo; Outreach reveal!! & rdquo;

  1. Hoi Sara,
    Ik kwam je berichtje tegen op FB, wat leuk om zo van je te horen en te zien! Ik wens je veel zegen op je reis, dat je mag groeien in je geloof en tot zegen mag zijn voor de mensen om je heen en die je tegen mag komen.
    Liefs van Jiska, Tobias en Emily

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *