Hallo! Ik ben Sara de Boer.

Aankomende juli word ik 18 jaar en het begin van dit jaar ben ik naar Los Angeles, Amerika geweest.

In mei 2019 heb ik de havo afgesloten. Toen ik klaar was met school had ik geen zin om gelijk weer door te gaan naar school. Ik wilde iets doen… en toen heb ik een tussenjaar genomen. Ik wilde wel wat nuttigs doen in mijn tussenjaar, en dus besloot ik om een DTS te doen bij YWAM LA.

Mijn ouders hebben in 2001 ook een DTS gedaan. Toen ik aan het nadenken was over wat ik wilde doen na school, vroeg mijn moeder of dit niet wat voor mij was. Na één kijkje op de website van YWAM was ik eigenlijk wel om ;). Ik heb een passie voor mensen, reizen en geloven, en dus stapte ik op 9 januari 2020 in een vliegtuig naar Los Angeles. Ik zou tot 7 juni daar blijven, maar in verband met het corona virus ben ik op 19 maart naar huis gevlogen. Midden in het programma. Wil je weten hoe dit is gegaan? Klik dan hier.

Ik ben op het moment van plan om weer terug te gaan in juli voor een tweede programma, maar aangezien de onzekerheid van het coronavirus weet ik niet of dat gaat lukken. Als ik niet terug kan dan ga ik volgend jaar beginnen aan een studie.

Ook leuk: Wat is DTS & Sponsor mij!