Op 9 januari 2020 vertrekt er een vliegtuig van Schiphol richting Los Angeles. En 3x raden wie er in dat vliegtuig zal zitten…

Ik had voorheen nooit een paspoort. Dit is wel zo handig als je naar Amerika wilt, dus die heb ik aangevraagd en zodoende ligt die nu veilig op mijn kamer. Ondertussen heb ik ook mijn vliegticket al gekocht. Ja, nu is er geen weg meer terug. Man, man, wat zijn vliegtickets toch duur. Het was een hele zoektocht en we zijn minstens 2x bijna opgelicht, maar we hebben goede en relatief goedkope vliegtickets kunnen bemachtigen. Ik ga binnenkort (het liefst zo snel mogelijk) een visum regelen. Ook dit is echt weer een heel werk. Amerika heeft zoveel verschillende mogelijkheden dat het echt goed zoeken is welke ik nodig heb, vooral ook omdat ze best streng zijn daar met dit soort dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *