Hai allemaal,

Daar ben ik weer hoor! Dit keer een stuk minder jet lagged 😉 Ik ben hier nu officieel iets meer dan een week. Ik moet zeggen, wat bevalt het me ondertussen allemaal goed. Iedereen is zó leuk en ik kan echt mezelf zijn. Ik vind het heel fijn om gewoon in een bubbeltje te leven en ik hoef me geen zorgen te maken om dingen erbuiten.

De afgelopen dagen hebben we de eerste paar lessen gehad. De spreker van deze week was Peter Warren (ik weet niet of jullie hem kennen, zo niet: look him up, hij is geweldig) en zijn lessen waren echt heel inpirerend. Hij vertelde echt intressante dingen en we voelden ons allemaal een beetje dom vergeleken met hem 😂.

Bijna elke donderdag avond is er een community night, wat betekend dat er een gewone dienst georganiseerd wordt waar ook mensen die niet van YWAM zijn gewoon binnen kunnen lopen. Om heel eerlijk te zijn, het was niet veel anders dan een gewone dienst bij Rafael maar een aantal mensen uit de groep waren erg onder de indruk ervan (wat ik wel grappig vond). Na de dienst hadden ik en een ander meisje een gitaar uit het muziekhok meegenomen en we hebben de rest van de avond gezongen en gespeeld met de meiden van de groep in onze trailer. Er zitten trouwens 14 meiden in onze groep en 2 (!!) jongens. De hele groep is super sociaal en grappig. Ik ben heel blij met ieder van ze en er is niemand waar ik niet mee op kan schieten, wat echt heel fijn is.

Gisteren hadden we in de ochtend gewoon classes, en na de lunch zijn we met zijn allen naar Griffiths Observatory geweest. Vanuit daar kon je over de stad uit kijken en het ook hollywood sign echt goed zijn. Wat is Los Angeles groot! Ik wist dat het een grote stad was, maar zo groot? Echt bijzonder om zo’n goed zicht te hebben op de stad. Na het Observatory gingen we de stad in, naar een soort enorme voedselhallen waar we bij een Chinees restaurant wat te eten hebben gehaald. We hadden allemaal wel een soort “lunch”pakketje gemaakt voor het avondeten, dus die heb ik toen aan een zwerver gegeven want ik ging hem toch niet opeten. Daarna zijn we weer naar huis gereden en de rest van de avond hebben we gewoon een beetje rondgehangen. Het was onwijs leuk om LA zo een beetje te verkennen. Vandaag (zaterdag) gaan we misschien naar Venice Beach toe.

Nou, dat was het weer voor vandaag. Jullie horen nog van me hoor!

Groetjesss

Eén gedachte over & ldquo; De eerste week & rdquo;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *