Hai jongens,

Even een wat minder leuke update.

De afgelopen week zijn er heel veel veranderingen en dingen gebeurd. Vorige week donderdag begon alles met het nieuws dat we onze paspoorten en visa moesten inleveren voor kopieën, omdat er iemand op de grens wat nare dingen over YWAM LA had gezegd en dus stonden wij onder spanning. De week erna stond een weekje Mexico gepland, maar door deze omstandigheden kregen we vrijdagochtend van de schoolleiders te horen dat we die zondag niet meer naar Mexico zouden gaan. Erg jammer en zonde, maar iedereen was het er mee eens dat het echt een goede beslissing was want anders zou misschien één van ons internationale studenten moeten vertrekken op de grens.

Anyways, gelukkig konden ze spontaan een hele goede spreker regelen dus we hadden wel gewoon lessen. De spreker was Troy Sherman en hij sprak echt geweldig. Zijn lessen gingen over “Gods heart for justice”.

Dinsdag kregen we het nieuws dat het andere team helaas niet meer naar de Filippijnen kan gaan vanwege het Corona virus. Zo balen en frustrerend, maar goed, geen directe gevolgen voor onze outreach natuurlijk.

En toen kwam vandaag. We begonnen de dag met een half uurtje worship en toen moesten we in outreach groepen opsplitsen. En Christie en Javier, de schoolleiders, vertelden dat we helaas niet meer naar Kenia kunnen gaan door ontwikkelingen van het virus in Afrika. Zo’n teleurstelling. We weten (nog) niet waar we heen gaan ipv Kenia maar het is wel echt heel jammer.

Goed, ik wil afsluiten met te zeggen dat wij als Compassion school willen blijven vertrouwen op God in deze situatie. Hij heeft ons hier niet gebracht om vervolgens ons niet te laten gaan.

Dus als het kan, bid voor onze groep! Bid voor hoopvolle nieuwe outreach plannen en een soepele outreach!🤗

Het plan is en blijft dat we vertrekken over twee weken, so we need every prayer possible 😉.

Ik spreek jullie laters!

Eén gedachte over & ldquo; Shit happens and God is good & rdquo;

  1. Ik bid jullie en de leiding Gods wijsheid toe. Dat jullie een geweldige outreach zullen hebben en dat jullie versteld zullen staan van wat God door jullie heen zal gaan doen. Hij is getrouw en Hij die je geroepen heeft de macht om te volbrengen wat Hij begonnen. Meis het mooiste moet nog komen. 😉 Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *