Het is maart!!

Eind van deze maand gaan we op outreach 😮

Waar is de tijd gebleven? Ik ben hier nu bijna 2 maanden en wat is het allemaal leuk. Ik heb het zo naar mijn zin!

Vorige week was het thema ‘Heilige Geest’ en de spreker was Kristen Williams uit New-Zealand (zijn accent klinkt als dat ene figuur uit Thor Ragnarok dat gemaakt is van steen, Korg? haha). Kristens lessen waren heel interessant. Hij heeft zoveel ervaring op het gebied van spreken en zoveel goede verhalen van wat hij allemaal heeft meegemaakt. Heel inspirerend. Zijn blik op ‘de kerk’ en ‘religie’ is ook anders dan dat ik tot nu toe heb gezien en ik vond zijn perspectief ook wel weer eens verfrissend ;). We hebben het gehad over de vruchten van Heilige Geest, roeping en nog veeel meer dingen.

Afgelopen week was het thema ‘Identiteit’ en het was een goede week. De spreekster, Brenda Lewis, heeft het echt goed gedaan. Ik merk echt dat DTS me nu al zoveel heeft veranderd. Makkelijk is het niet, maar wel een goed fundament voor mijn identiteit. Het bouwt me positief op om hier te zijn:). Ook heb ik echt gemerkt dat het zo’n goede keuze was geweest dat ik hier ben en niet in Nederland. Het voelt zo goed om gewoon even compleet los te laten wat er thuis gebeurt en me hier er helemaal in te storten. De Amerikaanse cultuur heeft me ook zoveel geleerd over de Europese cultuur! Wat ben ik blij dat ik in Nederland ben opgegroeid. Bovendien heeft Amerika me een totaal vernieuwde waardering gegeven voor Nederlandse groenten ;).

Morgen (02-03-20) begint de nieuwe week, met als thema ‘Relaties’. De sprekers zijn Javier en Christie Lopez, onze schoolleiders. Ik ben heel erg benieuwd! Ik heb er zin in!

Zoals ik al zei, aan het eind van deze maand begint de outreach. We zijn allemaal super zenuwachtig ervoor haha. Woensdag gaan we bij Goodwill (soort van leger des heils) met de groep shoppen voor goedkope tweedehandse kleding. We moeten allemaal twee minipreekjes klaar hebben voor als we eenmaal op outreach zijn en we zijn ook druk bezig met dansjes, liedjes, toneelstukjes, werkjes etc. voor te bereiden. Voor degenen die het zich af vragen: ik heb ondertussen al het geld voor de outreach bij elkaar! Maar we ik moet nog wel wat kleding op de kop tikken dus als je nog wilt geven ben je natuurlijk altijd welkom ;)).

Onze groep met Brenda!
Ik en Joy op de Universal City Walk
Mijn spijkerjas met (bijna) alle namen van de groep erop 🙂

3 dacht op & ldquo; De Tijd Vliegt & rdquo;

  1. Goed om te lezen lieve Sara dat je het zo naar je zin hebt, al is het niet altijd makkelijk.
    Nog heel wat te doen voor jullie op Outreach gaan, succes hoor!
    Veel liefs en een dikke knuffel xxx oma 😍😘🙏

  2. Ha Saar wat is het leuk om een beetje mee te beleven wat je daar doet en ervaart. Heb een goede voorbereiding voor de outreach en het wordt vast gaaf.
    Liefs Anneke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *